FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom dit kort geding?

Natuurlijk begrijpen wij dat in een gezondheidscrisis als deze maatregelen moeten worden genomen om het virus onder controle te houden. Wij maken ons ernstig zorgen om de nevenschade van de gezondheidscrisis en willen graag samen met de overheid Nederland gezonder en fitter maken. En dit blijven doen, ook bij een eventuele volgende lockdown. Dit willen wij gaan doen middels een kort geding procedure op 27 mei. Voor dit kort geding is snel veel geld nodig. Help jij mee?

Ik wil ook meedoen met dit kort geding, hoe kom ik aan meer informatie?

Uiteraard! Registreer je fitnessclub hier! Wij nemen daarna contact met je op.

Ik wil anoniem een financiële bijdrage leveren aan dit initiatief. Kan dat?

Supporters zijn altijd welkom. Via de GoFundMe pagina kun je ons anoniem steunen.

Kan ik meedoen als fitnessclub/sportcentrum?

Uiteraard! Registreer je fitnessclub hier!

Waarom is er zo weinig informatie zichtbaar over het kort geding?

Wij geloven in de grootste slagingskans als we de tegenpartij niet op de hoogte stellen van onze koers. Dit is waarom we onze juridische koers niet naar buiten zullen brengen.

Zijn jullie niet bang voor imagoschade voor de sector fitness?

Hier hebben wij uiteraard rekening mee gehouden. Door onze positieve benadering en uitzonderlijke koers is kans op imagoschade nihil. Wij steken onze hand uit om onze staat te helpen Nederland weer gezonder te maken. Wij zijn dan ook niet voornemens om actie te voeren of een boze rechtszaak aan te spannen. Wij geloven in “Alleen samen krijgen we corona onder controle” en zien een hele belangrijke rol voor onze sector weggelegd.